Workshop: Visueel procesdenken 25 & 26/03/2019

Geschreven door Thijs op 03/12/2018

 

Organisaties & bedrijven zijn dagelijks bezig met processen, trajecten en participatie. Daarbij willen ze dat hun medewerkers het volledige proces begrijpen en dat ze hun rol in het proces kennen.

 

Deze tweedaagse workshop reikt je tools aan om deze thema's aan te pakken. Je leert hoe je tekeningen en beelden kan gebruiken tijdens het trainen, adviseren, leidinggeven en vergaderen. Je krijgt inzicht hoe je visueel denken kan inzetten bij individueel werk, één op één gesprekken en in groepen.

Josworld organiseert deze workshop omdat we geloven in de impact van co-creatie en opmerken dat organisaties en bedrijven, die een maatschappelijke meerwaarde creëren nood hebben aan tools om hun verhaal helder te verwoorden.

 

 

Fien Sambaer zal de workshop begeleiden. Fienne heeft een achtergrond als illustrator en striptekenaar. Ze deed professionele ervaring op in het onderwijs, de socio-culturele - en de artistieke sectorZe raakte geboeid door onderwijs, ontwikkelingskansen van kinderen en jongeren, Brussel, anderstaligen, participatietrajecten en duurzame samenwerkingen.

Inspiratie op www.fienne.com

Interesse?

Schrijf je in!