VACATURE JOS of JOSIANE

Geschreven door Laurent op 07/05/2019

We verwelkomen graag een nieuwe Jos of Josiane in onze wereld. Als administratief medewerker is het vooral jouw taak om onze teams bij te staan. Hoe? Dat lees je hieronder!

Wat doen we?

We analyseren, bedenken en creëren levendige, betekenisvolle communicatie voor bedrijven en/of organisaties met een maatschappelijke meerwaarde.

We ‘werken’ niet voor klanten of hun projecten. Nee, we engageren ons. We denken strategisch én doen mee. Die oprechte betrokkenheid is onze drijfveer.

Kom werken in onze vlakke wereld!

Sorry, maar bij Josworld zijn er géén ‘bazen’ of functietitels die het ego strelen. Onze structuur… euh, wereld is vlak. Géén traditioneel top-down management. In plaats daarvan zetten we in op gelukkige werknemers. We investeren in talentontwikkeling, het goed voelen en oprechte betrokkenheid.

Hoe het werkt? Controle loslaten door de structuur te organiseren met zelfsturende teams. Functies te vervangen door rollen. Intrinsieke motivatie in plaats van opgelegde.

In dat kader zoeken we iemand die gelukkig wordt van kwartaalafsluitingen, balansen, payroll systemen, budgetten, planningen, organisatorische- en/of projectopvolging.

Is dit iets voor jou?

Hoe groei je als persoon?

Je ervaart hoe het is om te werken in een zelfsturende organisatie met veel vrijheid autonomie en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om andere rollen op te nemen, meerdere domeinen te verkennen en op termijn mee de koers van het bedrijf te bepalen.

Ons aanbod

Hoe solliciteren

Stuur je motivatie en je CV voor 2 Juni naar kathleen@josworld.org.

Heb je nog vragen neem dan contact op met: Kathleen Verbesselt, kathleen@josworld.org  of Goele Van Dam goele@josworld.org of op tel. 02 411 20 54

Josworld CVBA, Lakensestraat 99, 1000 Brussel