Vacature: Full Stack Web Developer

Geschreven door Thijs op 17/07/2020

 

Zin om mee te bouwen aan een zinvolle betere wereld? Solliciteer als Full Stack Web Developer bij Josworld en maak… euh, codeer mee het verschil!

 

Wat doet Josworld?

Josworld is een bruisend creatief bureau met een hart voor vormgeving en communicatie. Wij steken met veel ‘goesting’ onze passie in levendige en zinvolle communicatie. Bij voorkeur voor bedrijven en organisaties die een positieve impact maken op de samenleving. Daarom zetten we graag ons tanden in straffe brandings en campagnes die een lange tijd kunnen meegaan.

Als human driven agency ‘werken’ we niet voor klanten en hun gebruikers. Nee, we engageren ons. We denken strategisch én doen mee. Die oprechte betrokkenheid is ons drijfveer.

 

 

Kom werken in onze vlakke wereld!

Bij Josworld zijn er géén ‘bazen’ of functietitels die het ego strelen. Onze structuur… euh, wereld is vlak. In plaats daarvan zetten we in op gelukkige werknemers. We investeren in talentontwikkeling, het goed voelen en oprechte betrokkenheid. Hoe het werkt? Verantwoordelijkheid in plaats van controle. De structuur is georganiseerd via zelfsturende teams met duidelijke rollen. 

In dat kader zoeken we iemand die gelukkig wordt van volgende zaken: 

 

Is dit iets voor jou?

 

Hoe groei je als persoon?

Je ervaart hoe het is om te werken in een zelfsturende organisatie met veel autonomie en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om andere rollen op te nemen, meerdere domeinen te verkennen en op termijn mee de koers van het bedrijf te bepalen.

Jij weet waar je goed in bent en wat je graag doet en dat mag je ook doen bij Josworld. Vanuit je sterktes vul je de noden van de organisatie in en maak je mee het verschil en creëer je als het ware je eigen job.

 

 

Ons aanbod

 

Hoe solliciteren

Stuur je motivatie en je CV voor woensdag 2 september naar kathleen@josworld.org.

Heb je nog vragen neem dan contact op met: Kathleen Verbesselt, kathleen@josworld.org of Goele Van Dam goele@josworld.org of op tel. 02 411 20 54

 

Josworld CVBA, Lakensestraat 99, 1000 Brussel
www.josworld.org