Team

Is Jos the boss? Nope. Jos deelt, organiseert, denkt mee, bevraagt, motiveert en adviseert. Een vlakke wereld vol betrokken Jossers.

Laurent

Laurent heeft een scherp oog voor design en is sterkhouder als het om user interface design gaat. Hij tekent graag is en is het baasje van Boogie the office hond.

Laurent

Marie

Brussels ketje bij uitstek. Haar open kijk op de wereld vormen een troef voor elk project. Een inlevingsvermogen dat zich vertaald in een zeer gerichte designaanpak. Web, print, digitaal? Maakt niet uit. Hoe meer cross-over hoe beter.

Marie

Goele

Een zot idee nodig? Goele is diegene die je in een brainstormsessie wil hebben. Tegelijkertijd kan ze ook de zaken scherp zetten. Als gangmaakster van de vlakke wereld draagt ze de ‘co’ in coöperatief hoog in het vaandel.

Goele

Benjamin

Kapitein van de precisie! Benjamin zet graag z’n tanden in volumes en complexe designprojecten. Hij is fan van de combo: print, motion design en maaltijden aan halve prijs. Smakelijk!

Benjamin

Johan

Géén betrokkenheid, géén Johan. Projecten omarmt hij met veel liefde en engagement. ‘Content’ is key in zijn aanpak. Als interieurvormgever heeft hij een voorliefde voor projecten met een ruimtelijke impact.

Johan

Thijs

Samen te vatten als BBB’er: Betrokken, Brussels, Bierliefhebber. Ook in de vlakke wereld van Josworld stippelt hij zonder moeite een visueel, strategisch en oplossingsgericht traject uit. Klanten en planten houden van zijn transparante, directe aanpak.

Thijs

Kathleen

Haar oog voor detail en esthetiek bewaken de kwaliteit binnen de wereld van Jos. Kathleen deelt graag schouderklopjes uit, coached zowel klanten als collega’s. No-nonsense is haar tweede naam. Check!

Kathleen

Bart

Een digitale diepgraver en trendwatcher van alles wat bits en bytes bevat. Gelukkig is het web niet z’n enige wereld. Hij denkt graag mee, adviseert en begeleidt. Een teamplayer pur sang!

Bart

Interesse?

Bekijk onze projecten

Contacteer ons!

Mail ons!